Väldigt kul att ni vill veta mer.


Allt började i …

Jag är född i södra Indien och adopterades till Sverige 1991 . Är uppvuxen i Mölndal tillsammans med min mamma pappa och lillasyster .

Under tidiga år började jag spela fotboll och det var allt jag levde för. Men när jag började hotell och restaurang skolan. Då fick jag upp ögonen för matlagning och event. Vilket jag är så glad för i dag.

Jag har sedan liten drömt om det stora, perfekta bröllopet. Med den vita klänningen, fluffiga buketten och en kyrka som är full med vänner och familj .

Mina vänner sa att jag var en romantisk nörd ,som älskade allt vad kärlek var.

Att skriva dikter, lyssna på lugn musik och levande ljus var mitt sätt att drömma mig bort i flickrummet.

Hur skulle jag beskriva mig som person .

Jag har ett gott sinne för detaljer och känsla för det där extra som gör det unikt.

Färg form och mycket fantasi kommer man långt med.

Gillar att se möjligheter och ger mig gärna själv utmaningar . Dels för att se om jag kan klara av det men också för att inte göra det jag alltid gör.

Jag är en tävlingsmänniska och älskar inte att förlora. Ibland tävlar jag med folk utan att dom vet om det , exempelvis på cykelbanan Påväg till jobbet .

Jag gillar inte att lämna något halvdant och ofärdigt . Perfektionisten i mig mår dåligt när saker inte blir klart. Så därför lägger jag alltid mycket tid och kärlek i allt jag ta mig för .

Drömmen att jobba med bröllop kom väldigt tidigt. Jag hjälpte ofta till på stora event och bröllop som servitris.

Så när möjligheten kom att utbilda mig till bröllopskoordinator, ville jag inte missa chansen att få göra det som ger mig fjärilar i magen och härligt lyckorus.

Det var en solig fredag i juli 2012 som jag föll för hundtricket och kärleken. Daniel var min kärlek och det visste jag väldigt tidigt , flyttade in hos honom ca 1 månad efter och 2013 väntade vi vårat första barn.

I dag 11 år senare har vi två döttrar Emilia 9 år och Emma 8 år .

De ger mig så mycket inspiration att vilja följa min stora dröm. Jag tycker det är viktigt att barnen också ser att jag gör det som jag älskar och mår bra av. Är så tacksam att jag har min familj som alltid ställer upp.

Jag gifte mig 2018 med min kärlek på hamburgsund på västkusten .

Från julaftonsmorgon 2016 när Daniel friade började planeringen och jag gick all in i planerade vårt bröllop . Det blev en spännande erfarenhet ,som resulterade i mitt och min mans drömbröllop.

First look 📸
foto Jonas Thun

Det blev starten för min nya roll som bröllopskoordinator.

Jag älskar nya möten med personer och det är alltid lika spännande att lära känna var och en av er.

Intresserad av att träffa mig och se vad vi kan skapa tillsammans ?

Ser fram emot vår första kontakt